Artrose

Artrose is een veel voorkomende aandoening. Meestal treft het mensen op leeftijd, maar het kan ook voorkomen bij jongere mensen. Herstel van artrose is zeldzaam. Met lasertherapie kun je wel de bijkomende klachten verminderen.

De meest voorkomende plekken waar artrose zich voordoet zijn de knie, de heup, duim, de eindkootjes van de vingers en de grote teen. De oorzaken variëren. Zo kan erfelijkheid een rol spelen, langdurig zware belasting, of een eerdere blessure.

Wat is artrose?

Artrose ontstaat als het kraakbeen rondom een gewricht is beschadigd, dunner wordt of afbrokkelt. Daardoor neemt de schokdempende werking af. Hierdoor ontstaat pijn, stijfheid , soms ook zwelling en ontsteking.

Van de artrose zelf herstel je meestal niet. Wel kun je de pijn, stijfheid, zwelling en ontsteking verminderen via lasertherapie. Doordat het herstellend vermogen van het lichaam door de laser gestimuleerd wordt. Een mooie aanvulling op een eventueel bestaande behandeling dus.

Ervaar het zelf

Maak nu zelf kennis met lasertherapie en ervaar de kracht en werking van deze behandelmethode. Laat je terugbellen voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.