Kosten lasertherapie

Lasertherapie Nederland BV. is een fysiotherapie praktijk zonder contracten bij de zorgverzekeraars.

Wat betekend dat voor u?
Bij contractvrije fysiotherapie heeft de zorgverlener geen contract met de zorgverzekeraars, maar factureert direct door naar de patiënt. Een patiënt die een behandeling bij een contractvrije fysiotherapeut ondergaat, krijgt een factuur die men kan indienen bij de zorgverzekeraar.

Kosten
Bij Lasertherapie Nederland kun je terecht voor een behandeling tegen een scherp tarief.

Intake en onderzoek € 50
Fysiotherapie incl. Laserbehandeling € 95
Fysiotherapie incl. Laserbehandeling bij Long Covid € 75
Fysiotherapie incl. Laserbehandeling voor 1 gewicht (knie of hand) € 60

Betaling vindt altijd direct na de behandeling plaats bij voorkeur per Pin, maar contant geld nemen wij ook aan.

De factuur sturen wij na de eerste behandeling per mail en ontvangt u op de dag van behandeling.

Deze tarieven gelden tot 31-12-2024

Voor vragen kunt u contact opnemen met Caroline Hoogendoorn.

Start van de behandelingen
De eerste afspraak is de intake. Tijdens deze intake doen we het onderzoek, stellen we samen het behandelplan op en bespreken we de behandeloverovereenkomst.

Na deze intake vind de eerste behandeling plaats.

Normale vervolgbehandelingen zijn ongeveer tussen 5 en 30 minuten. Korte behandeling in geval van 1 hand of knie minder dan 20 minuten.

Apparatuur
Bij Lasertherapie Nederland gebruiken we de beste apparatuur. De apparatuur van Lightforce wordt wereldwijd het meeste gebruikt.

Door de werking van lasertherapie spaar je verschillende behandelingen uit. Ook kunnen kosten voor pijnstilling en operaties worden voorkomen. Belangrijkste is dat je jezelf snel beter voelt.

Wil je dit zelf ervaren? Maak een afspraak voor een eerste behandeling.

Artrose stoppen

Goed om te weten

Je kunt de kosten van de laserbehandeling opgeven bij de belasting onder de post zorgkosten. Ook zijn er verschillende werkgevers die deze behandeling voor hun werknemer vergoeden.

Lasertherapie bewijst op veel terreinen haar waarde. Lees nu de ervaringsverhalen.

Door Corona en overbelasting heb ik long-Covid ontwikkeld. Ik was totaal uitgeput. Ik ben gestart met fysio- en ergotherapie. Lasertherapie heeft een behoorlijke boost gegeven aan mijn herstel. Na enkele lichte bijwerkingen voelde ik mij na elke behandeling sterker. Minder moe, meer energie en de onregelmatige ademhaling en verstoorde nachtrust verdwenen. Ik kreeg een positieve stemming en ik geniet weer van wat ik doe. Mijn belastbaarheid is merkbaar toegenomen. Cognitief kan ik mij langer concentreren en weer combinaties maken. Lasertherapie bij praktijk Hoogendoorn is beproefd. De door hen gegeven informatie en hun betrokkenheid bij het verloop na elke behandeling gaf mij vertrouwen. Ook voor mij geldt nu: lasertherapie met resultaat. Aanbevolen!
Marianne S.