Kosten lasertherapie

Bij Lasertherapie Nederland kun je terecht voor een behandeling tegen een scherp tarief.

Kosten

Bij Lasertherapie Nederland gebruiken we de beste apparatuur. De apparatuur van Lightforce wordt wereldwijd het meeste gebruikt. Lasertherapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. De kosten zijn per behandeling 95€.
Voor een korte behandeling voor bijvoorbeeld artrose aan de vingers of tenen is er een speciaal tarief van 60€ per behandeling.
Voor de behandeling van Long-Covid geldt een tarief van 75€.

Door de werking van lasertherapie spaar je verschillende behandelingen uit. Ook kunnen kosten voor pijnstilling en operaties worden voorkomen. Belangrijkste is echter dat je jezelf snel beter voelt.

Wil je dit zelf ervaren? Maak een afspraak voor een eerste behandeling.

Artrose stoppen

Goed om te weten

Je kunt de kosten van de laserbehandeling opgeven bij de belasting onder de post zorgkosten. Ook zijn er verschillende werkgevers die deze behandeling voor hun werknemer vergoeden.

Lasertherapie bewijst op veel terreinen haar waarde. Lees nu de ervaringsverhalen.

Tijdens ons eerste telefoongesprek was voor mij al duidelijk dat ik met iemand sprak die deskundig was. De uitleg, over de lasertherapie, was helder en ik kon gelukkig al meteen een afspraak maken. Alvorens de eerste behandeling begon werd mij exact uitgelegd hoe de laser werkte en hoe de behandeling er uit zou gaan zien. Ik had er wel vertrouwen in dat de pijn in mijn knie (artrose) met de tijd minder zou worden maar had nooit kunnen bedenken dat ik na de eerste sessie al pijnvrij naar huis kon rijden. Het is een aanrader voor alle mensen met pijn, die helaas niet doorverwezen worden door hun huisarts, die kennelijk niet weten, of niet willen weten, van deze lasertherapie!
John Brands - Utrecht