Home » Kosten

Kosten

Bij Lasertherapie Nederland kun je terecht voor een behandeling tegen een scherp tarief. We vullen de laserbehandeling aan met fysiotherapie. Zo bevorderen we je herstel optimaal.

Bij Lasertherapie Nederland gebruiken we de beste apparatuur. We bieden lasertherapie in combinatie met fysiotherapie aan voor € 135,-.  Per behandeling declareren we € 35,- bij de zorgverzekering.

 

Door de werking van lasertherapie spaar je verschillende behandelingen uit. Ook kunnen kosten voor pijnstilling en operaties worden voorkomen. Belangrijkste is echter dat je jezelf snel beter voelt.

Wil je dit zelf ervaren? Maak een afspraak voor een eerste behandeling. Ben je niet tevreden over het resultaat, dan betalen we de behandeling terug. Maak direct een afspraak.

Goed om te weten

Je kunt een deel van de kosten declareren bij je zorgverzekering als je aanvullend bent verzekerd voor fysiotherapie. Daarnaast kun je de kosten voor de laserbehandeling opgeven bij de belasting onder de post zorgkosten.

Chronische aandoening

Heb je een chronische aandoening, zoals longfibrose? Dan geldt een aantrekkelijk, aangepast tarief. Vraag naar de mogelijkheden.

Ervaar het zelf

Maak vrijblijvend kennis met lasertherapie. Niet tevreden na je proefbehandeling? Dan storten wij je geld terug. Ervaar zelf de kracht van lasertherapie. Plan direct een afspraak of laat je terugbellen voor meer informatie.

"Zeer professionele behandeling, en super vriendelijk personeel.
De laserbehandeling zelf was pijnloos met direct merkbare verlichting in het behandelde gebied."

Barbara

artrose in de knieën

"In augustus 2018 ben ik uit de mast van mijn boot gevallen op mijn heup en heb daarna pijn bij het lopen gekregen. ( 9 holes lopen op de golfbaan ging na 3 holes niet meer). Normaal heb ik na 2 weken geen pijn meer maar deze keer ging de pijn niet over. In maart 2019 ben ik door Caroline geholpen met Dry Needling techniek. Dit verlichtte de pijn slechts 2 dagen. Vervolgens heb ik een laser behandeling gekregen van 10 minuten op 8 watt vermogen. Dit hielp meteen en ik kon met gemak daarna 18 holes lopen."

Dick