Home » Kosten

Kosten lasertherapie

Bij Lasertherapie Nederland kun je terecht voor een behandeling tegen een scherp tarief. We vullen de laserbehandeling aan met fysiotherapie. Zo bevorderen we je herstel optimaal.

Kosten

Bij Lasertherapie Nederland gebruiken we de beste apparatuur. We bieden  lasertherapie in combinatie met fysiotherapie aan voor € 95,-.  Per behandeling declareren we € 35,- bij de zorgverzekering. Je eigen bijdrage blijft zo beperkt tot € 60,-.

Door de werking van lasertherapie spaar je verschillende behandelingen uit. Ook kunnen kosten voor pijnstilling en operaties worden voorkomen. Belangrijkste is echter dat je jezelf snel beter voelt.

Wil je dit zelf ervaren? Maak een afspraak voor een eerste behandeling. Ben je niet tevreden over het resultaat, dan betalen we de behandeling terug. Maak direct een afspraak.

Goed om te weten

Je kunt een deel van de kosten declareren bij je zorgverzekering als je aanvullend bent verzekerd voor fysiotherapie. Daarnaast kun je de kosten voor de laserbehandeling opgeven bij de belasting onder de post zorgkosten.

Chronische aandoening

Heb je een chronische aandoening, zoals longfibrose? Dan geldt een aantrekkelijk, aangepast tarief.

Ervaar het zelf

Maak vrijblijvend kennis met lasertherapie. Niet tevreden na je proefbehandeling? Dan storten wij je geld terug. Ervaar zelf de kracht van lasertherapie. Plan direct een afspraak of laat je terugbellen voor meer informatie.

Lasertherapie bewijst op veel terreinen haar waarde. Lees nu de ervaringsverhalen.

Reinier Bruggeman (73) werd het afgelopen jaar steeds vaker wakker van pijnscheuten in zijn wijsvinger. In deze krant ontdekte hij een nieuwe behandelmethode: lasertherapie. Hij wilde het graag uitproberen en belde voor een afspraak. Inmiddels is hij na 5 behandelingen volledig pijnvrij. Ook heeft hij zijn nachtrust weer gevonden. Lees het hele artikel.