Kosten lasertherapie

Bij Lasertherapie Nederland kun je terecht voor een behandeling tegen een scherp tarief.

Kosten

Bij Lasertherapie Nederland gebruiken we de beste apparatuur. De apparatuur van Lightforce wordt wereldwijd het meeste gebruikt. Lasertherapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

- Intakegesprek voor Lasertherapie (gevolgd door 1e behandeling): € 95,00
- De kosten zijn per behandeling: € 95
- Voor een korte behandeling i.o.m. de therapeut: aangepast tarief
- Voor de behandeling van Long-Covid geldt een tarief van € 75

Lasertherapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Deze tarieven gelden van 01-01-2023 tot en met 31-12-2023.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Caroline Hoogendoorn.

Door de werking van lasertherapie spaar je verschillende behandelingen uit. Ook kunnen kosten voor pijnstilling en operaties worden voorkomen. Belangrijkste is dat je jezelf snel beter voelt.

Wil je dit zelf ervaren? Maak een afspraak voor een eerste behandeling.

Artrose stoppen

Goed om te weten

Je kunt de kosten van de laserbehandeling opgeven bij de belasting onder de post zorgkosten. Ook zijn er verschillende werkgevers die deze behandeling voor hun werknemer vergoeden.

Lasertherapie bewijst op veel terreinen haar waarde. Lees nu de ervaringsverhalen.

Door Corona en overbelasting heb ik long-Covid ontwikkeld. Ik was totaal uitgeput. Ik ben gestart met fysio- en ergotherapie. Lasertherapie heeft een behoorlijke boost gegeven aan mijn herstel. Na enkele lichte bijwerkingen voelde ik mij na elke behandeling sterker. Minder moe, meer energie en de onregelmatige ademhaling en verstoorde nachtrust verdwenen. Ik kreeg een positieve stemming en ik geniet weer van wat ik doe. Mijn belastbaarheid is merkbaar toegenomen. Cognitief kan ik mij langer concentreren en weer combinaties maken. Lasertherapie bij praktijk Hoogendoorn is beproefd. De door hen gegeven informatie en hun betrokkenheid bij het verloop na elke behandeling gaf mij vertrouwen. Ook voor mij geldt nu: lasertherapie met resultaat. Aanbevolen!
Marianne S.