Hernia behandelen

Een hernia ontregelt je leven. Elke stap doet pijn, sporten lukt niet en zelfs zitten is een opgave. De behandeling van een hernia begint vaak met pijnbestrijding en daarna fysiotherapie. Een mooie aanvulling hierop is lasertherapie. Die versnelt het herstel en verlicht de pijn.

Pijn bij een hernia

Een hernia is een uitstulping van de tussenwervelschijf, meestal tussen de 4e en de 5e lendenwervel of tussen de 5e wervel en het heiligbeen. Door de uitstulping ontstaat er druk op de zenuw. Dat veroorzaakt pijn in de rug, die uitstraalt naar de bil, het been en de voet. Daardoor is lopen lastig, terwijl bewegen helpt bij het herstel van een hernia.

Herniabehandeling

Meestal bestaat de behandeling uit een periode van rust, waarna je fysiotherapie krijgt. In die periode van rust heb je meestal wel veel pijn. Daarom is pijnbestrijding onderdeel van de behandeling. Lasertherapie kan daarbij helpen. De behandeling is pijnloos en je merkt meteen resultaat.

Een hernia zit diep onder de huid. Met onze deep-tissuelaser kunnen we 8 centimeter onder de huid komen, dat is diep genoeg om bij de hernia te komen. De laserbehandeling verlicht de pijn, al bij de eerste behandeling. Bovendien herstelt u sneller, tot wel de helft van de normale tijd.

Ervaar het zelf

Maak vrijblijvend kennis met lasertherapie. Niet tevreden na je proefbehandeling? Dan storten wij je geld terug. Ervaar zelf de kracht van lasertherapie. Maak direct een afspraak.