Over ons

Iedereen moet kunnen bewegen zonder pijn. Dat is waar we bij Lasertherapie Nederland hard aan werken. Vanuit onze ruime ervaring in de fysiotherapie weten we de pijnpunten te vinden. En met een combinatie van fysiotherapie en lasertherapie helpen we je er snel bovenop.

Persoonlijke aandacht

Want dat is wat we willen: dat jij snel weer op de been bent. Of weer kunt doen wat je voor je pijn deed. Dat doen we vanuit een intrinsieke motivatie, we willen dat het goed met je gaat. En altijd met persoonlijke aandacht, zodat je je helemaal op je gemak voelt. Geen klinische aanpak, maar een praktijk waar je je thuis voelt.

Wij geloven in lasertherapie. Eigenaar en fysiotherapeut Caroline Hoogendoorn merkt het effect dagelijks in haar praktijk. Nadat een patiënt haar had geattendeerd op de techniek is ze ervan overtuigd geraakt: de toegevoegde waarde is enorm. Ze ziet patiënten in de helft van de normale tijd herstellen.

Je leven hervatten

Lasertherapie zorgt dus voor sneller herstel. En dat betekent sneller weer bewegen zoals je dat gewend bent. Zodat je je dagelijkse routine kunt hervatten en weer de dingen kunt doen waar je plezier en energie uit haalt. Daar staan we voor.

Lasertherapie Nederland

Caroline Hoogendoorn

"We zoeken altijd de behandeling
die het beste bij je past."

Ervaar het zelf

Maak nu zelf kennis met lasertherapie en ervaar de kracht en werking van deze behandelmethode. Maak een terugbel afspraak voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Lasertherapie bewijst op veel terreinen haar waarde. Lees nu de ervaringsverhalen.

Door Corona en overbelasting heb ik long-Covid ontwikkeld. Ik was totaal uitgeput. Ik ben gestart met fysio- en ergotherapie. Lasertherapie heeft een behoorlijke boost gegeven aan mijn herstel. Na enkele lichte bijwerkingen voelde ik mij na elke behandeling sterker. Minder moe, meer energie en de onregelmatige ademhaling en verstoorde nachtrust verdwenen. Ik kreeg een positieve stemming en ik geniet weer van wat ik doe. Mijn belastbaarheid is merkbaar toegenomen. Cognitief kan ik mij langer concentreren en weer combinaties maken. Lasertherapie bij praktijk Hoogendoorn is beproefd. De door hen gegeven informatie en hun betrokkenheid bij het verloop na elke behandeling gaf mij vertrouwen. Ook voor mij geldt nu: lasertherapie met resultaat. Aanbevolen!
Marianne S.