Over ons

Iedereen moet kunnen bewegen zonder pijn. Dat is waar we bij Lasertherapie Nederland hard aan werken. Vanuit onze ruime ervaring in de fysiotherapie weten we de pijnpunten te vinden. En met een combinatie van fysiotherapie en lasertherapie helpen we je er snel bovenop.

Persoonlijke aandacht

Want dat is wat we willen: dat jij snel weer op de been bent. Of weer kunt doen wat je voor je pijn deed. Dat doen we vanuit een intrinsieke motivatie, we willen dat het goed met je gaat. En altijd met persoonlijke aandacht, zodat je je helemaal op je gemak voelt. Geen klinische aanpak, maar een praktijk waar je je thuis voelt.

Wij geloven in lasertherapie. Eigenaar en fysiotherapeut Caroline Hoogendoorn merkt het effect dagelijks in haar praktijk. Nadat een patiënt haar had geattendeerd op de techniek is ze ervan overtuigd geraakt: de toegevoegde waarde is enorm. Ze ziet patiënten in de helft van de normale tijd herstellen.

Je leven hervatten

Lasertherapie zorgt dus voor sneller herstel. En dat betekent sneller weer bewegen zoals je dat gewend bent. Zodat je je dagelijkse routine kunt hervatten en weer de dingen kunt doen waar je plezier en energie uit haalt. Daar staan we voor.

Lasertherapie Nederland

Caroline Hoogendoorn

"We zoeken altijd de behandeling
die het beste bij je past."

Ervaar het zelf

Maak vrijblijvend kennis met lasertherapie. Niet tevreden na je proefbehandeling? Dan storten wij je geld terug. Ervaar zelf de kracht van lasertherapie. Plan direct een afspraak of laat je terugbellen voor meer informatie.

"Zeer professionele behandeling, en super vriendelijk personeel.
De laserbehandeling zelf was pijnloos met direct merkbare verlichting in het behandelde gebied."

Barbara

artrose in de knieën

"In augustus 2018 ben ik uit de mast van mijn boot gevallen op mijn heup en heb daarna pijn bij het lopen gekregen. ( 9 holes lopen op de golfbaan ging na 3 holes niet meer). Normaal heb ik na 2 weken geen pijn meer maar deze keer ging de pijn niet over. In maart 2019 ben ik door Caroline geholpen met Dry Needling techniek. Dit verlichtte de pijn slechts 2 dagen. Vervolgens heb ik een laser behandeling gekregen van 10 minuten op 8 watt vermogen. Dit hielp meteen en ik kon met gemak daarna 18 holes lopen."

Dick