Over ons

Iedereen moet kunnen bewegen zonder pijn. Dat is waar we bij Lasertherapie Nederland hard aan werken. Vanuit onze ruime ervaring in de fysiotherapie weten we de pijnpunten te vinden. En met een combinatie van fysiotherapie en lasertherapie helpen we je er snel bovenop.

Persoonlijke aandacht

Want dat is wat we willen: dat jij snel weer op de been bent. Of weer kunt doen wat je voor je pijn deed. Dat doen we vanuit een intrinsieke motivatie, we willen dat het goed met je gaat. En altijd met persoonlijke aandacht, zodat je je helemaal op je gemak voelt. Geen klinische aanpak, maar een praktijk waar je je thuis voelt.

Wij geloven in lasertherapie. Eigenaar en fysiotherapeut Caroline Hoogendoorn merkt het effect dagelijks in haar praktijk. Nadat een patiënt haar had geattendeerd op de techniek is ze ervan overtuigd geraakt: de toegevoegde waarde is enorm. Ze ziet patiënten in de helft van de normale tijd herstellen.

Je leven hervatten

Lasertherapie zorgt dus voor sneller herstel. En dat betekent sneller weer bewegen zoals je dat gewend bent. Zodat je je dagelijkse routine kunt hervatten en weer de dingen kunt doen waar je plezier en energie uit haalt. Daar staan we voor.

Lasertherapie Nederland

Caroline Hoogendoorn

"We zoeken altijd de behandeling
die het beste bij je past."

Ervaar het zelf

Maak nu zelf kennis met lasertherapie en ervaar de kracht en werking van deze behandelmethode. Maak een terugbel afspraak voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Lasertherapie bewijst op veel terreinen haar waarde. Lees nu de ervaringsverhalen.

Tijdens ons eerste telefoongesprek was voor mij al duidelijk dat ik met iemand sprak die deskundig was. De uitleg, over de lasertherapie, was helder en ik kon gelukkig al meteen een afspraak maken. Alvorens de eerste behandeling begon werd mij exact uitgelegd hoe de laser werkte en hoe de behandeling er uit zou gaan zien. Ik had er wel vertrouwen in dat de pijn in mijn knie (artrose) met de tijd minder zou worden maar had nooit kunnen bedenken dat ik na de eerste sessie al pijnvrij naar huis kon rijden. Het is een aanrader voor alle mensen met pijn, die helaas niet doorverwezen worden door hun huisarts, die kennelijk niet weten, of niet willen weten, van deze lasertherapie!
John Brands - Utrecht