Over ons

Iedereen moet kunnen bewegen zonder pijn. Dat is waar we bij Lasertherapie Nederland hard aan werken. Vanuit onze ruime ervaring in de fysiotherapie weten we de pijnpunten te vinden. En met een combinatie van fysiotherapie en lasertherapie helpen we je er snel bovenop.

Persoonlijke aandacht

Want dat is wat we willen: dat jij snel weer op de been bent. Of weer kunt doen wat je voor je pijn deed. Dat doen we vanuit een intrinsieke motivatie, we willen dat het goed met je gaat. En altijd met persoonlijke aandacht, zodat je je helemaal op je gemak voelt. Geen klinische aanpak, maar een praktijk waar je je thuis voelt.

Wij geloven in lasertherapie. Eigenaar en fysiotherapeut Caroline Hoogendoorn merkt het effect dagelijks in haar praktijk. Nadat een patiënt haar had geattendeerd op de techniek is ze ervan overtuigd geraakt: de toegevoegde waarde is enorm. Ze ziet patiënten in de helft van de normale tijd herstellen.

Je leven hervatten

Lasertherapie zorgt dus voor sneller herstel. En dat betekent sneller weer bewegen zoals je dat gewend bent. Zodat je je dagelijkse routine kunt hervatten en weer de dingen kunt doen waar je plezier en energie uit haalt. Daar staan we voor.

Lasertherapie Nederland

Caroline Hoogendoorn

"We zoeken altijd de behandeling
die het beste bij je past."

Ervaar het zelf

Maak vrijblijvend kennis met lasertherapie. Niet tevreden na je proefbehandeling? Dan storten wij je geld terug. Ervaar zelf de kracht van lasertherapie. Plan direct een afspraak of laat je terugbellen voor meer informatie.

Lasertherapie bewijst op veel terreinen haar waarde. Lees nu de ervaringsverhalen.

Reinier Bruggeman (73) werd het afgelopen jaar steeds vaker wakker van pijnscheuten in zijn wijsvinger. In deze krant ontdekte hij een nieuwe behandelmethode: lasertherapie. Hij wilde het graag uitproberen en belde voor een afspraak. Inmiddels is hij na 5 behandelingen volledig pijnvrij. Ook heeft hij zijn nachtrust weer gevonden. Lees het hele artikel.