Home » Ervaringsverhalen » Niet meer wakker van de pijn dankzij lasertherapie

Niet meer wakker van de pijn dankzij lasertherapie

Reinier Bruggeman (73) werd het afgelopen jaar steeds vaker wakker van pijnscheuten in zijn wijsvinger. In de krant ontdekte hij een nieuwe behandelmethode: lasertherapie. Hij wilde het graag uitproberen en belde voor een afspraak. Inmiddels is hij na 5 behandelingen volledig pijnvrij. Ook heeft hij zijn nachtrust weer gevonden. 

Pijnscheuten
Al enkele jaren worstelde Reinier met artrose. De klachten uitten zich vooral in zijn wijsvinger die steeds iets meer scheef ging staan. Op zich was er prima mee te leven, tot hij vorig jaar last kreeg van pijnscheuten. Overdag had hij genoeg afleiding om het niet zo te voelen, maar ‘s nachts werd hij er regelmatig wakker van.

“Al na 1 behandeling ging het beter”
Begin december viel zijn oog in de krant op een ervaringsverhaal met Lasertherapie en dacht: “Als je niet belt, weet je zeker dat het niet helpt”. Na een maand kon hij terecht bij fysiotherapeut Martine Venis-Heethaar van Lasertherapie Nederland. Reinier:“De ontvangst was erg keurig en Martine is een spontane en vrolijke dame. Ze heeft precies uitgelegd hoe de behandeling ging verlopen. Al na 1 behandeling had ik het idee dat het beter werd.”

Pijnvrij
Reinier is blij dat hij in december de telefoon heeft gepakt. “Ik ben nu in totaal 5x geweest en heb geen zeurende pijn en pijnscheuten meer.” Op dit moment is Reinier dan ook gestopt met de behandeling. Hij kan terugkomen als het weer nodig zou zijn. 

Aanpak bij de bron

Fysiotherapeut Martine: “Wat lasertherapie innovatief maakt is dat pijn en ontstekingsklachten bij de bron worden aangepakt. De therapie bevordert het weefselherstel op celniveau en geeft zo directe pijnverlichting. Het lichaam krijgt de kans zichzelf te herstellen.” Lasertherapie werkt niet alleen bij artrose, maar ook bij onder andere verstuikingen, hernia’s en sportblessures. 

Wilt u zelf het effect van lasertherapie ervaren? Bel naar 055 533 44 55!

Niet meer wakker van de pijn dankzij lasertherapie

Ervaar het zelf

Maak nu zelf kennis met lasertherapie en ervaar de kracht en werking van deze behandelmethode. Laat je terugbellen voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Lasertherapie bewijst op veel terreinen haar waarde. Lees nu de ervaringsverhalen.

Tijdens ons eerste telefoongesprek was voor mij al duidelijk dat ik met iemand sprak die deskundig was. De uitleg, over de lasertherapie, was helder en ik kon gelukkig al meteen een afspraak maken. Alvorens de eerste behandeling begon werd mij exact uitgelegd hoe de laser werkte en hoe de behandeling er uit zou gaan zien. Ik had er wel vertrouwen in dat de pijn in mijn knie (artrose) met de tijd minder zou worden maar had nooit kunnen bedenken dat ik na de eerste sessie al pijnvrij naar huis kon rijden. Het is een aanrader voor alle mensen met pijn, die helaas niet doorverwezen worden door hun huisarts, die kennelijk niet weten, of niet willen weten, van deze lasertherapie!
John Brands - Utrecht