Home » Ervaringsverhalen » Niet meer wakker van de pijn dankzij lasertherapie

Niet meer wakker van de pijn dankzij lasertherapie

Reinier Bruggeman (73) werd het afgelopen jaar steeds vaker wakker van pijnscheuten in zijn wijsvinger. In de krant ontdekte hij een nieuwe behandelmethode: lasertherapie. Hij wilde het graag uitproberen en belde voor een afspraak. Inmiddels is hij na 5 behandelingen volledig pijnvrij. Ook heeft hij zijn nachtrust weer gevonden. 

Pijnscheuten
Al enkele jaren worstelde Reinier met artrose. De klachten uitten zich vooral in zijn wijsvinger die steeds iets meer scheef ging staan. Op zich was er prima mee te leven, tot hij vorig jaar last kreeg van pijnscheuten. Overdag had hij genoeg afleiding om het niet zo te voelen, maar ‘s nachts werd hij er regelmatig wakker van.

“Al na 1 behandeling ging het beter”
Begin december viel zijn oog in de krant op een ervaringsverhaal met Lasertherapie en dacht: “Als je niet belt, weet je zeker dat het niet helpt”. Na een maand kon hij terecht bij fysiotherapeut Martine Venis-Heethaar van Lasertherapie Nederland. Reinier:“De ontvangst was erg keurig en Martine is een spontane en vrolijke dame. Ze heeft precies uitgelegd hoe de behandeling ging verlopen. Al na 1 behandeling had ik het idee dat het beter werd.”

Pijnvrij
Reinier is blij dat hij in december de telefoon heeft gepakt. “Ik ben nu in totaal 5x geweest en heb geen zeurende pijn en pijnscheuten meer.” Op dit moment is Reinier dan ook gestopt met de behandeling. Hij kan terugkomen als het weer nodig zou zijn. 

Aanpak bij de bron

Fysiotherapeut Martine: “Wat lasertherapie innovatief maakt is dat pijn en ontstekingsklachten bij de bron worden aangepakt. De therapie bevordert het weefselherstel op celniveau en geeft zo directe pijnverlichting. Het lichaam krijgt de kans zichzelf te herstellen.” Lasertherapie werkt niet alleen bij artrose, maar ook bij onder andere verstuikingen, hernia’s en sportblessures. 

Wilt u zelf het effect van lasertherapie ervaren? Bel naar 055 533 44 55!

Niet meer wakker van de pijn dankzij lasertherapie

Ervaar het zelf

Maak nu zelf kennis met lasertherapie en ervaar de kracht en werking van deze behandelmethode. Laat je terugbellen voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Lasertherapie bewijst op veel terreinen haar waarde. Lees nu de ervaringsverhalen.

Door Corona en overbelasting heb ik long-Covid ontwikkeld. Ik was totaal uitgeput. Ik ben gestart met fysio- en ergotherapie. Lasertherapie heeft een behoorlijke boost gegeven aan mijn herstel. Na enkele lichte bijwerkingen voelde ik mij na elke behandeling sterker. Minder moe, meer energie en de onregelmatige ademhaling en verstoorde nachtrust verdwenen. Ik kreeg een positieve stemming en ik geniet weer van wat ik doe. Mijn belastbaarheid is merkbaar toegenomen. Cognitief kan ik mij langer concentreren en weer combinaties maken. Lasertherapie bij praktijk Hoogendoorn is beproefd. De door hen gegeven informatie en hun betrokkenheid bij het verloop na elke behandeling gaf mij vertrouwen. Ook voor mij geldt nu: lasertherapie met resultaat. Aanbevolen!
Marianne S.