Home » Ervaringsverhalen » Jeroen kan weer pijnloos hardlopen dankzij lasertherapie

Jeroen kan weer pijnloos hardlopen dankzij lasertherapie

pijnloos hardlopen dankzij lasertherapie

Trailruns lopen is de grote passie van Jeroen. In de natuur, op onverharde ondergrond je grenzen verleggen is voor hem het mooiste dat er is. Toen hij een jaar geleden van zijn arts de diagnose ‘artrose in de knie kreeg’ was dat een harde klap. Fysiotherapie hielp Jeroen maar heel beperkt. Tot hij de combinatie met lasertherapie ontdekte. “Ik loop nu weer pijnvrij.”  

Fysiotherapie hielp niet

“Vorige week heb ik voor het eerst weer 14 kilometer onverhard gelopen!” klinkt een opgewekte Jeroen. Vorig jaar was dit ondenkbaar geweest. Ondanks fysiotherapie bleef hij pijnklachten houden. Deze werden zelfs steeds erger.  

“Ik moest er maar mee leren leven”

Zijn arts had na de diagnose gezegd dat hij ‘ermee moest leren leven’. Geen fijn moment, herinnert Jeroen zich. Maar hij gaf niet op en bleef zoeken naar mogelijkheden. Via internet kwam hij lasertherapie in Apeldoorn tegen. Baat het niet, dan schaadt het niet dacht hij en belde voor een afspraak. 

“Ik doe nu weer wat ik altijd deed”
Inmiddels is Jeroen 9 behandelingen verder en hij kan weer pijnloos sporten. Al na 2 tot 3 keer voelde hij dat de pijn minder werd. “Inmiddels loop ik weer 2 tot 3 keer per week hard en in het weekend een langere afstand. “Ik doe nu eigenlijk weer wat ik altijd deed.” Ook zijn werk als stukadoor kan hij weer pijnvrij uitvoeren.

Aanpak bij de bron

Fysiotherapeut Caroline: “Het unieke aan lasertherapie is dat zowel de pijn als ontstekingsklachten bij de bron worden aangepakt. De therapie bevordert het weefselherstel op celniveau en geeft zo directe pijnverlichting. Het lichaam krijgt de kans zichzelf te herstellen.” Lasertherapie werkt niet alleen bij artrose, maar ook bij onder andere verstuikingen, hernia’s en sportblessures. 

Wilt u zelf het effect van lasertherapie ervaren? Lees er alles over op lasertherapienederland.nl of bel naar 055 533 44 55.

Ervaar het zelf

Maak nu zelf kennis met lasertherapie en ervaar de kracht en werking van deze behandelmethode. Laat je terugbellen voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Lasertherapie bewijst op veel terreinen haar waarde. Lees nu de ervaringsverhalen.

Door Corona en overbelasting heb ik long-Covid ontwikkeld. Ik was totaal uitgeput. Ik ben gestart met fysio- en ergotherapie. Lasertherapie heeft een behoorlijke boost gegeven aan mijn herstel. Na enkele lichte bijwerkingen voelde ik mij na elke behandeling sterker. Minder moe, meer energie en de onregelmatige ademhaling en verstoorde nachtrust verdwenen. Ik kreeg een positieve stemming en ik geniet weer van wat ik doe. Mijn belastbaarheid is merkbaar toegenomen. Cognitief kan ik mij langer concentreren en weer combinaties maken. Lasertherapie bij praktijk Hoogendoorn is beproefd. De door hen gegeven informatie en hun betrokkenheid bij het verloop na elke behandeling gaf mij vertrouwen. Ook voor mij geldt nu: lasertherapie met resultaat. Aanbevolen!
Marianne S.