Home » Ervaringsverhalen » Door lasertherapie was ik na één behandeling van mijn enkelblessure af

Door lasertherapie was ik na één behandeling van mijn enkelblessure af

Hockey is voor Myrthe (11) haar lust en haar leven. Vier keer per week is ze op het hockeyveld te vinden. Helaas stonden blessures haar sporten soms in de weg, maar lasertherapie blijkt een goede oplossing. “Ik sta nu weer snel zonder pijn op het veld.”

Pijn in hakken en pezen

Lasertherapie bij enkelblessure

De jonge Myrthe heeft regelmatig pijnklachten gehad tijdens het sporten. Dat begon op haar 8e. “Ik groeide heel hard en kreeg last van mijn hakken en achillespezen. Dat deed me veel pijn tijdens het hockeyen”. Behandeling met traditionele fysiotherapie (oefeningen, dry-needling en medical tape) hielpen wel, maar echt langdurig effect had het niet. Dat was dé reden om lasertherapie te uit te proberen.

Dág blessureleed

Myrthe merkt dat ze met lasertherapie veel sneller van haar blessures af is. “Met andere behandelingen deed ik daarna nog wel een beetje rustig aan, maar met lasertherapie hoef ik dat eigenlijk nooit. Met mijn enkelblessure was ik zelfs na 1 behandeling al van mijn pijn af.”

Maar ook bij overbelasting heeft lasertherapie haar geholpen. Na de eerste lange corona stop kregen haar knieën het met de opstart zwaar te verduren. “Na ongeveer 3 behandelingen was ik van de pijn af en kon ik lekker blijven hockeyen.”

Wat Myrthe nog een ander voordeel vindt van de lasertherapie is dat het
onzichtbaar is. “Ik heb geen last meer van tape die loslaat tijdens het
sporten of douchen.” Ook de behandeling zelf ervaart ze
als prettig. “Ik lig altijd relaxed op de bank met een speciale bril op. Soms wordt het van binnen op de plek een beetje warm of gaat het een tintelen.”

Lasertherapie bij blessures

“Lasertherapie is uitermate geschikt voor de behandeling van sportblessures.” vertelt Caroline Hoogendoorn van Lasertherapie Nederland. “In Amerika en Canada wordt de techniek al veel gebruikt, ook door topsporters. Doordat de laser pijn direct op de zenuw bestrijdt is het zowel pijnverlichtend als tot 3x effectiever.” Of het nu gaat om een
hamstringblessure, een knieblessure of een tenniselleboog.

Wil je zelf het effect van lasertherapie ervaren? Vraag dan een eerste behandeling aan met niet-goed-geld-terug garantie. Lees er alles over op lasertherapienederland.nl of bel naar 055 533 44 55.

Ervaar het zelf

Maak nu zelf kennis met lasertherapie en ervaar de kracht en werking van deze behandelmethode. Laat je terugbellen voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Lasertherapie bewijst op veel terreinen haar waarde. Lees nu de ervaringsverhalen.

Tijdens ons eerste telefoongesprek was voor mij al duidelijk dat ik met iemand sprak die deskundig was. De uitleg, over de lasertherapie, was helder en ik kon gelukkig al meteen een afspraak maken. Alvorens de eerste behandeling begon werd mij exact uitgelegd hoe de laser werkte en hoe de behandeling er uit zou gaan zien. Ik had er wel vertrouwen in dat de pijn in mijn knie (artrose) met de tijd minder zou worden maar had nooit kunnen bedenken dat ik na de eerste sessie al pijnvrij naar huis kon rijden. Het is een aanrader voor alle mensen met pijn, die helaas niet doorverwezen worden door hun huisarts, die kennelijk niet weten, of niet willen weten, van deze lasertherapie!
John Brands - Utrecht